Zwracam sie z uprzejmą prośbą do wszystkich osób korzystających z moich uslug o wyrażenie swojej opini.
Prosze o dopisanie daty oraz miejsca imprezy  z góry dziekuje;)




Komentarze do tej strony:
Komentarz pochodzi od kamil( kamil.wabnic.39facebook.com ), 10.04.2013, o 17:55 (UTC):
Jestem naprawdę zadowolony z imprezy.
Potrafi dobrać muzykę do każdego wieku.
Oczywiście efekty wizualne na wysokim poziomie.
Podczas zabawy organizowane są Konkursy.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI i Polecam !!
06.04.2013

Komentarz pochodzi od Bartek ( ), 12.08.2012, o 14:57 (UTC):
Kolejna osiemnastka na której Szymon spisał się wprost rewelacyjnie muzyka podobała się wszystkim zarówno tym starszym jak i młodszym. Sprzęt i oświetlenie jest naprawdę na najwyższym poziomie:D Gdybym miał jeszcze raz wybierać kto ma grać napewno wybrał bym go ponownie ;p Wielkie dzięki za tą imprezę

Komentarz pochodzi od Emilia( ), 06.08.2012, o 13:07 (UTC):
Bardzo sympatyczny DJ, idzie sie z nim dogadać w sprawie muzyki i zabaw Super sprzęt i oświetlenie, wszystkim gościom impreza bardzo sie podobała Umie sprostać wymaganiom młodzieży i osób starszych

Komentarz pochodzi od agata( agata.hadrysgmail.com ), 18.07.2012, o 20:03 (UTC):
Cześć. Szymon grał u mnie na weselu, polecił mi go brat i byłam bardzo zadowolona.Goście bawili się na parkiecie do samego rana i nie mieli ochoty skńczyć .Gdybym mniała jeszcze raz wesele wybrałabym napewno Szymona, bo świetnie gra, ma super sprzęt i oświetlenie, co robi fajny klimat a wogóle ceny ma bezkonkurencyjne. Polecam wszystkim ,zapewniam że nie pożałujecie. Pozdrawiam

Komentarz pochodzi od Jagoda( jagoda.wrobel.10facebook.com ), 19.06.2012, o 09:35 (UTC):
Jesli o 4:30 nie da sie gosci wyrzucic z parkietu to wiedz ze cos sie dzieje... Nawet tzw "trudni goscie" bawili sie do rana. Pelen profesjonalizm, swietna zabawa i genialnie dobrana muzyka. Polecamy z calego serca i z pelna odpowiedzialnoscia!

Komentarz pochodzi od Gosia( m_nickelonet.pl ), 18.06.2012, o 18:22 (UTC):
Witam;) Szymon jest świetnym DJ. Potrafi rozkręcić każdą imprezę. Super dobiera muzykę do gustu imprezowiczów. Będąc po pierwszej osiemnastce z jego udziałem byłam pewna, że musi on być również na mojej;) Pełny profesjonalizm. Polecam każdemu jeśli chcecie mieć wspaniałą imprezę. Dziękuję Ci jeszcze raz i pozdrawiam:)

Komentarz pochodzi od Kasia( kasiagrzesiak12wp.pl ), 25.05.2012, o 14:26 (UTC):
Hej!:D Szymon jako absolwent naszej szkoły zgodził się zagrać na kilku naszych dyskotekach. Nie wszyscy byli przekonani co do tego wyboru, ale Szymon jako DJ wykazał się pełnym profesjonalizmem i co najważniejsze rozkecił każdą z imprez w naszej szkole. Za co mu w imieniu SU jeszcze raz dziękujemy !:) Niema co trzeba polecić tego zdolniachę !

Komentarz pochodzi od Klaudyna( klaudyna.mazurowskagmail.com ), 13.05.2012, o 14:35 (UTC):
Hej Szymon jako DJ polecili mi moi koledzy, którzy się z nim znają, żeby grał na mojej 18stce. Godząc się na ten wybór nie byłam do końca pewna czy to dobre, ale mile się rozczrowałam Impreza była świetna, muzyka taka jąką sobie ustaliłam i wszyscy się przy tym świetnie bawili:) a do tego jeszcze to super oświetlenie atmosfera taka jak na dyskotece Polecam Szymona wszystkim moi znajomym, którzy robią takie imprezy bo to świetny DJ i jeszcze raz dziękuje!

Komentarz pochodzi od Monika ( monikaslottaop.pl ), 07.05.2012, o 18:49 (UTC):
Witam Serdecznie
Pisze ,aby podziękować jeszcze raz za świetną imprezę osiemnastkową
Dziękuję za super muzykę i świetne oświetlenie . Od początku wiedziałam że dokonałam doskonałego wyboru i miałam dodatkową radochę , kiedy wszyscy po kolei dziękowali za świetną zabawę. Podobało się wszystkim: młodym i starszym. Należy wspomnieć o wyjątkowym profesjonalizmie i współpracę Szymona- każdy etap 18 ustalał ze mną , tak żebym czuła się jak najlepiej. Jeszcze raz wielkie dzięki !!



Dodaj komentarz do tej strony:
Twoje imię:
Twój adres email:
Twoja strona:
Twoja wiadomość:

• Osiemnastki

• Przyjęcia weselne

• Imprezy okolicznościowe

• Dyskoteki

• Spotkania Klasowe

• Urodziny wiele innych
Dzisiaj stronę odwiedziło już 1 odwiedzającytutaj!
=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=